Не всеки изразява емоциите си. Нужно е много време и

...
 
 
Не всеки изразява емоциите си. Нужно е много време и
Коментари Харесай

5 зодии, които отлично прикриват емоциите си

 

 

Не всеки показва страстите си. Нужно е доста време и старания, с цел да се доверите на човек и да се отворите към него. Интровертите и хората, които преди този момент са били засегнати, познават битката да изразят възприятията си даже към околните си. Астрологията може да дефинира нашите черти по допустимо най -прецизния и прецизен метод, като проучва личността ни с дванадесетте зодии.

 

Ако желаете да определите дали вашата зодия е тази, която обича да крие страстите си, прочетете по -долу, с цел да научите повече.

 

Везни

 

Те не желаят да натоварват другите със личните си  проблеми и усеща. Може да наподобяват по този начин, като че ли не им пука, само че в действителност вършат много; те са доста уязвими, когато се приближат доста до някого. Дори и да знаят какво желаят, те въпреки всичко ще предпочетат да се държат резервирани.

 

Близнаци

 

Това може да е забавно, тъй като Близнаците нормално са известни като доста изразителни и обществени хора. Те могат да ви опишат доста неща, само че ще запазят детайлностите за живота си скрити, тъй че в никакъв случай да не наподобяват слаби или уязвими пред другите. И в случай че са ядосани или засегнати от някого, те също ще подтиснат гнева си.

 

 

Козирог

 

Те са изрично срещу проявлението на страсти, тъй като считат, че това ще ги накара да наподобяват слаби и това е нещо, което Козирозите в никакъв случай не биха желали. Те не могат да си разрешат да бъдат уязвими и по тази причина ще заобикалят въобще да демонстрират страстите си. Но в случай че някой завоюва доверието им в действителност, този знак може просто да се отвори.

 

Водолей

 

Те ще бъдат близки с някого единствено в случай че му се доверят изцяло. Водолеите може да се покажат като страхотни и същински хора, само че не очаквайте да стартират да приказват за възприятията си, тъй като просто няма да го създадат. Колкото и някой да ги убеждава, те отново ще останат затворени.

 

 

 

Дева

 

Те ще одобряват всичко, което им сервира съдбата; без значение дали е триумф или проваляне, те ще не помнят за случилото се в предишното и ще продължат самоуверено напред. Те се пробват да не обработват пострадванията си и обичат да погребват възприятията си надълбоко в сърцето си. Така че е съвсем невероятно да накарате Дева да се отвори за някого.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР